شرکت درین پودر (لبنیات کالین) در جمع مشتریان شرکت مهندسی نرمافزار رایورز

شرکت درین پودر با نام آشنایی تحت عنوان لبنیات کالین مسئولیت اجتماعی خود را در سال ۱۳۸۰ با هدف تولید محصولات لبنی سالم و نوآوری در این محصولات آغاز کرد و در ابتدای این راه اولین مبتکر تولید و بستهبندی کرههای حیوانی لقب گرفت، بطوریکه امروزه این شرکت توانسته است با افزایش مستمر دانش خود، لبنیات مختلفی را به سبد غذایی ایرانیان اضافه کند و به عنوان یک یار همیشگی در سفرههای شهروندان حضور یابد. این پیشروی در صنعت لبنیات، کالین را به نقطهای رسانده است که همواره درهرزمانی به دنبال افزودن محصولاتی مدرن هماهنگ با بازارهای جهانی با بالاترین سطح نوآوری است.
از اصلیترین آرمانهای شرکت کالین که تمامی پرسنل این مجموعه را به آن پایبند نموده، قرارگرفتن در بالاترین تراز کیفیتی محصول برای خریداران محصولات لبنی میباشد. امروزه در سبد غذایی فرآوری شده کالین میتوان انواع لبنیات از جمله پنیر، خامه، کره و پودرهای خوراکی را مشاهده نمود که در بالاترین سطح کیفیت و سلامت با دستگاههایی مدرن در محل کارخانه تولید میشود.
مدیران ارشد شرکت درین پودر (لبنیات کالین) پس از تحقیق و واکاوی آخرین امکانات نرمافزارهای موجود درکشور و با توجه به تجربه و شناختی که از طریق بررسی پروژههای مشابه موفق (Best Practices)، نسبت به توانمندیهای نرمافزارهای یکپارچهی رایورز و مکانیزم اجرای پروژهها، سامانها و شیوههای نوین ارائهی خدمت کارشناسی و پشتیبانی این شرکت بدست آورند، نهایتا راهکار تخصصی رایورز را برگزیدند.
موضوع قرارداد منعقد شده با این شرکت پیشرو، خرید و استقرار نظام جامع مبتنی بر فناوری اطلاعات در کلیهی حوزههای عملیاتی مالی و بهای تمام شده، بازرگانی (تامین و فروش)، اداری و منابع انسانی، تولید و تجهیزات میباشد و هدف مدیریت ارشد مجموعهی لبنیات کالین از بکارگیری این راهکار، دستیابی به امکانات برجستهی سیستمهای اطلاعات مدیریت رایورز(RayMIS) از جمله جداول پارامتریک سیستمها، گزارشات آماده و متنوع ویژه کاربران و مدیران عملیاتی، ابزار ساخت گزارشات مدیریتی (RayARPG) جهت دستیابی به خروجیهای آماری، ماتریسی، گرافیکی، مقایسهای در بازههای زمانی دلخواه است.
همچنین انتظار میرود از طریق استقرار سیستم زنجیره تأمین مواد لبنی همزمان با بهرهبرداری از نرمافزارهای سایر حوزههای عملیاتی، این شرکت به اهداف کلیدیتر خود از جمله افزایش بهرهوری، کاهش هزینههای اجرائی، حذف فواصل اطلاعاتی و عملیاتی منجر به افزایش سرعت انجام کار و نظائر آن دست یابد.