• English
ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products
post
page
acf-post-type
articles
agencies
notic_wpyticket
tablepress_table
webinars
podcasts
videos
solutions
products
acf-taxonomy
news
certificate

کاهش مصرف کاغذ و کمک به محیط زیست

اهمیت کاهش مصرف کاغذ در محیط زیست

یکی از چالش‌های مهمی‌که در آینده تمامی‌ افراد با آن روبرو هستند و شاید کمتر کسی به آن توجه کند، مصرف کاغذ است. مصرف کاغذ به عنوان یکی از چالش‌های محیط زیستی نیز به شمار می‌رود که می‌تواند رفته رفته تاثیرات منفی و جبران ناپذیری را درپی داشته باشد.
کاهش مصرف کاغذ و حفظ محیط زیست یکی از ضرورت‌های عصر حاضر است. تولید کاغذ نیاز به قطع درختان و مصرف زیاد انرژی دارد که موجب تخریب منابع طبیعی، تاثیرات منفی در اکوسیستم‌ها و آلودگی محیط زیست می‌شود که قاعدتا زندگی افراد را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.
از سال‌های گذشته آگاهی عمومی ‌مردم در این زمینه بسیار بیشتر شده و این موضوع منجر به استفاده از راهکارهایی نوین شده است. راهکار مقابله با این چالش استفاده از سیستم‌هایی نظیر نرم‌افزار اتوماسیون اداری تحت وب و سامانه مکاتبات است. این سیستم‌ها با ارائه دسترسی دیجیتال و حذف کاغذ، در کاهش هزینه‌ها و بهبود بهره‌وری نقش مهمی ایفا می‌کنند و به سازمان‌ها کمک می‌کند تا به اهداف پایدار زیست‌محیطی خود دست یابند.

تکنولوژی به کمک محیط زیست می آید!

تکنولوژی توانسته به بهبود بخش‌های مختلف زندگی انسان کمک کند و در همین حال با کاهش فشار بر منابع طبیعی، از اختلالات آینده که ناشی از تخریب محیط زیست است، جلوگیری نماید.
پیوند فناوری با محیط زیست یکی از امیدبخش‌ترین تحولات برای حامیان طبیعت است. در دهه‌های گذشته، تکنولوژی نقش مؤثری در بهبود حوزه‌های مختلف ایفا کرده و با ورود به عرصه نرم‌افزارهای مدیریتی نیز تأثیر مثبتی داشته است. نرم‌افزار اتوماسیون اداری تحت وب با کاهش مصرف کاغذ و دیجیتالی‌سازی فرآیندها، گامی مهم در حفاظت از منابع طبیعی برداشته است،. این سامانه‌ها با ساده‌سازی مکاتبات و ذخیره اسناد به‌صورت الکترونیکی، مانع تخریب محیط زیست شده و در صرفه‌جویی منابع تأثیرگذار بوده‌اند.

مصرف بی‌رویه کاغذ در مکاتبات و فرآیندهای اداری

در هر یک از ادارات بخش‌های گوناگونی وجود دارند که لازمه اصلی فعالیت تمامی ‌آن‌ها کاغذ است که علت اصلی آن، نیاز این سازمان‌ها به اسناد طبقه‌بندی شده و مکاتبات و کاغذهای مربوط به بایگانی می باشد.
مصرف بی‌رویه کاغذ در مکاتبات و فرآیندهای اداری، چالشی جدی برای سازمان‌ها و محیط زیست است.
از این رو سازمان‌ها در تلاش‌اند با کاهش هزینه‌های ناشی از مصرف کاغذ، به روش‌های مؤثرتری همچون نرم‌افزار اتوماسیون اداری تحت وب روی آورند.
با پیاده‌سازی سامانه‌های دیجیتال، امکان کاهش مصرف کاغذ و مدیریت بهتر مکاتبات و اسناد فراهم شده، که به حفاظت از محیط زیست و کاهش تخریب منابع طبیعی کمک می‌کند.

استفاده از سیستم اتوماسیون اداری علاوه بر کاهش مصرف کاغذ موجب پیگیری بهتر مکاتبات در ادارات نیز می‌گردد.

هدف اصلی، کنترل مصرف کاغذ با روش‌های ایده‌آل است

در سال‌های گذشته کاهش مصرف کاغذ جزو اهداف اصلی سازمان‌های مختلف در کشور ایران قرار گرفته که این مسئله بسیار امیدوارکننده است. اکنون این پرسش مطرح می‌شود که از میان راهکارهای فناورانه مؤثر در کاهش مصرف کاغذ، کدام یک می‌تواند به‌عنوان برترین گزینه شناخته شود؟
ما باید به دنبال راهکاری باشیم که هدف اصلی آن حذف کاغذ از فرآیندهای اداری باشد. در ادامه، یکی از روش‌های مؤثری که به‌طور چشمگیری مصرف کاغذ را کاهش داده است، معرفی می‌شود و نقش آن در ایجاد تحولات مثبت در سازمان‌ها بررسی خواهد شد.

                                        سیستم اتوماسیون اداری تحت وب رایورز(نسل چهارم)

تاثیرات ارزشمند نرم‌افزار اتوماسیون اداری در مصرف بی‌رویه کاغذ

سیستم اتوماسیون تحت وب به عنوان یکی از فناوری‌های پیشرفته، به منظور کاهش مصرف بی‌رویه کاغذ و بهینه‌سازی فرآیندهای کاری طراحی شده است
نرم‌افزار اتوماسیون اداری وظایف گوناگونی را برعهده دارد که می‌توان به مواردی نظیر ویژگی‌های زیر اشاره کرد:
پشتیبانی از کلیه مکاتبات شرکت‌ها (نظیر نامه‌های وارده، صادره و داخلی)
ارسال و دریافت نامه طبق پروتکل‌های اصولی
ایجاد بستری برای کارمندان به منظور ارتباط و انتقال فایل
ورود بایگانی به خود سیستم برای حذف کامل کاغذ
ایجاد ارتباط بین نقاط جغرافیایی مختلف
تمامی ‌موارد فوق از کوچکترین تاثیرات نرم‌افزار اتوماسیون اداری به شمار می‌روند که در سال‌های گذشته بیشتر شاهد آن‌ها بوده‌ایم. بنابراین یکی از نیازهای اصلی هر سازمان در دنیای امروزی، مجهز شدن به یک نرم‌افزار اتوماسیون اداری است. شرکت مهندسی نرم افزار رایورز با ارائه اتوماسیون اداری تحت وب نسل چهارم، شما را در صفر تا صد این پروسه همراهی خواهد کرد.

آنچه در این مقاله میخوانید

    سوالی دارید از ما بپرسید
    تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

    با ما در ارتباط باشید
    Hidden
    Hidden
    نوع درخواست
    آدرس
    تماس با ما

    خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

    خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنکران شماره ۵

    ۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

    info[@]rayvarz.com

    تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت مهندسی نرم افزار رایورز می باشد.