در یک مدل، تصمیم حول طرح ملموس خاطرات شکل می گیرد، در مدل دیگر تصمیم براساس تعمیم نمای کلی همه خاطرات که در یک مقوله خاص طبقه بندی شده شکل گرفت. براساس نتایج این تحقیق، مدل اول با رفتار تصمیم گیری سازگار تر است. با تحلیلهایی که با استفاده از تصویربرداری مغزی انجام شد، محققان دو مدل به این نتیجه رسیده اند که مدل اول برای تصمیمهای اکثر شرکت کنندگان در تحقیق صدق می کند.
نتایج این تحقیقات نشان می دهد که سه منطقه مختلف مغزی در طول فرآیند یادگیری فعال هستند. منطقه پس سری (ادراک بینایی )، منطقه آهیانه ( حسگری) و قشر قدامی ( توجه) این سه منطقه محسوب می شوند. مغز درحالی که اطلاعات جدید را پردازش می کند طرح انضمامی و ملموس تجارب را ذخیره می کند و موجب می شود که مغز تصمیمهای متفاوتی چون طبقه بندی، شناسایی و به یادآوری را اتخاذ کند.
ماک گفت: تصور کنید که با یک دوست درباره خرید یک اتومبیل جدید صحبت می کنید، وقتی که مقوله اتومبیل فکر می کنید به یک طرح مفهومی از اتومبیل بدون جزئیات مشخص می اندیشید.
اگرچه مقوله های انتزاعی از خاطرات تجارب فردی تشکیل شده اند.وی افزود: ما تجارب خود را به خاطر می سپاریم و این امر موجب می شود ما از این خاطرات برای انواع متفاوت تصمیمها استفاده کنیم. ما با ذخیره طرح ملموس از تجارب خود می توانیم تصمیمهایی درباره انواع مختلف اتومبیل اتخاذ کنیم. نتایج این تحقیق در مجله بیولوژی امروز منتشر شده است.
سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱