• English
ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products
post
page
acf-post-type
articles
agencies
notic_wpyticket
tablepress_table
webinars
podcasts
videos
solutions
products
acf-taxonomy
news
certificate

الگوریتم‌های رمزنگاری به راحتی شکسته نمی‌شوند

رایورز – محققان معتقدند تنها رمزنگاری‌های معیوب، ناقص و نامعتبر هستند که به راحتی می‌توانند شکسته شوند. اخیراً روزنامه گاردین و دیگر رسانه‌ها در چندین مقاله به بررسی تلاش امریکا برای دور زدن فناوری رمزنگاری و قراردادن Backdoor و دسترسی به اطلاعات کاربران پرداخته است.

بر اساس تحقیقات صورت گرفته توسط محققان امنیتی شرکت پاندا سکیورتی، اگرچه آژانس امنیت ملی امریکا سالانه میلیاردها دلار برای شکستن تکنولوژی رمزنگاری هزینه می‌کند اما اگر رمزنگاری به درستی اجرا شود، هنوز هم بهترین راه حفاظت از حریم خصوصی کاربران در محیط آنلاین بشمار می‌رود.

بنا بر این گزارش و براساس آنچه از اسناد فاش شده توسط اسنودن برمی‌آید، در حال حاضر بسیاری از الگوریتم‌های رمزنگاری بطور گسترده در حفاظت از ارتباطات آنلاین مورد استفاده قرار می‌گیرد و با تمام تلاش‌هایی که از سوی آژانس امنیت ملی امریکا برای شکستن تکنولوژی رمزنگاری انجام می‌شود، باید گفت که ریاضیات این رمزنگاری‌ها بسیار سخت است و شکستن آنها به هیچ وجه ساده نیست و تنها این احتمال وجود دارد که آژانس امنیت ملی امریکا تنها به شکستن آن بخش از فناوری رمزنگاری که بسیار قدیمی و منسوخ شده است، اقدام کند.
به عنوان مثال اسناد فاش شده توسط اسنودن نشان می‌دهد این آژانس یک Backdoor در استاندارد رمزنگاری NIST ساخته است که برای تولید اعداد تصادفی کاربرد دارد. 

از این رو و بر اساس تحقیقات صورت گرفته این فناوری به مدت شش سال در دسترس آژانس امنیت ملی امریکا بوده و از آن به منظور شکستن رمزها استفاده کرده است.اما هنوز این سوال باقی است. آیا کارشناسان این سازمان توانایی شکستن رمزنگاری‌های قوی‌تر را هم دارند؟
محققان معتقدند تنها رمزنگاری‌های معیوب، ناقص و نامعتبر هستند که به راحتی می‌توانند شکسته شوند و هنوز دیده نشده رمزنگاری‌ای با استاندارد AES ( استاندارد پیشرفته رمزگذاری) توسط هیچ سازمان و یا نهادی شکسته شود. از این رو محققان امنیتی شرکت پاندا سکیوریتی بر این باورند، رمزنگاری استاندارد همچنان بهترین راه حفاظت از حریم خصوصی کاربران آنلاین است. 

سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

با ما در ارتباط باشید
Hidden
Hidden
نوع درخواست
آدرس
تماس با ما

خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنکران شماره ۵

۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

info@rayvarz.com

تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت مهندسی نرم افزار رایورز می باشد.