• English
ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products
post
page
acf-post-type
articles
agencies
notic_wpyticket
tablepress_table
webinars
podcasts
videos
solutions
products
acf-taxonomy
news
certificate

ای‌ام‌دی از تولید تراشه‌ها و اکوسیستم ARM برای سرورها و مراکزداده خبر داد

ای‌ام‌دی ضمن تصمیمی ماجراجویانه، با پیش‌ معرفی تراشه ۶۴ بیتی Opteron A1100 می‌رود تا آنچه را که قبلاً در سال ۲۰۱۲ اعلام کرده‌بود واقعیت ببخشد. به گزارش سرویس سخت افزار پایگاه خبری فن آوری اطلاعات ایران از ماهنامه شبکه، اوپترون A1100 یک SoC مبتنی بر معماری ARM خواهدبود که نمونه‌سازی آن از ماه مارس امسال آغاز خواهدشد.

تراشه‌های مذکور با نام رمز سیاتل، با برند Opteron سری A وارد بازار خواهندشد. پردازنده‌های ای‌ام‌دی دارای ۴ یا ۸ هسته ARM Cortex-A57 و چهار مگابایت حافظه کش L2 و هشت مگابایت حافظه کش اشتراکی L3 خواهندبود. کانال‌های حافظه پردازنده‌های فوق را می‌توان به‌گونه‌ای پیکربندی کرد که بتوانند از حافظه‌های DDR3 و DDR4 و همچنین رمزنگاری و فشرده‌سازی داده‌ها پشتیبانی کنند.

پردازنده‌های یادشده مبتنی بر استاندارد microATX (برای مادربوردها) توسعه خواهندیافت و با پشته‌های نرم‌افزاری پایه‌ای گنو/لینوکس، درایورهای سخت‌افزاری، آپاچی، مای‌اس‌ کیو‌اِل، پی‌اچ‌پی و جاوا ۷ و ۸ سازگار خواهندبود. به‌ زعم سایت theregister، این تصمیم برای ای‌ام‌دی با ریسک‌هایی همراه است چون شمار شرکت‌های سازنده سرور در جهان دوباره رو به افزایش نهاده است و به‌ویژه حالا که آی‌بی‌ام بخش سرورهای x86 خود را به لنوو فروخته‌است، این شرکت چینی در بازار به رقیب سرسختی مبدل خواهدشد، ضمن اینکه پیش از ای‌ام‌دی چند شرکت دیگر نیز به حیطه تراشه‌های ARM برای مراکز داده قدم گذاشته‌اند.

سرمایه کنونی ای‌ام‌دی در ورود به بازار تراشه‌های سرور مبتنی بر ARM برای مراکز داده را می‌توان به‌طور خلاصه چنین برشمرد: ۱- یک سکوی توسعه برای تراشه‌هایی که در راه هستند. ۲- تراشه ۶۴ بیتی و ۲۸ نانومتری Opteron A1100 مبتنی بر معماری ARM که پیش‌ نمونه‌های آن به‌زودی عرضه خواهدشد. ۳- طرحی از یک مایکروسرور که در اختیار گروه Open Compute Project قرار خواهدگرفت تا از حیث مشخصه‌های سخت‌افزاری هماهنگی بیشتری حاصل شود.

استفاده از تراشه‌های کم‌مصرف‌ تر و البته ضعیف‌ تر ARM (نسبت به تراشه‌هایی مثل x86) بیشتر در مراکز داده بزرگ با سرورهای پرشمار نظیر آنچه که امثال گوگل و فیس‌ بوک در اختیار دارند توجیه‌ پذیر است و ظاهراً ای‌ام‌دی نیز چنین شرکت‌هایی را به‌عنوان مشتریان اصلی خود مدنظر خواهدداشت.

سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

با ما در ارتباط باشید
Hidden
Hidden
نوع درخواست
آدرس
تماس با ما

خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنکران شماره ۵

۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

info@rayvarz.com

تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت مهندسی نرم افزار رایورز می باشد.