رایورز – این سازنده چیپ ست قرار است به زودی دستگاه گیرنده دیجیتال تلویزیونی را معرفی کند که ترکیبی از برنامه های در جریان (streaming) و برنامه های کابلی است.
در حالی که اپل سعی دارد در صنعت تلویزیون انقلابی ایجاد کند و گوگل در حال احیای تلاش هایش در این بازار است، حالا اینتل پا به این صحنه گذاشته و سعی دارد تلویزیون خودش را راه اندازی کند.
به گزارش Tech Crunch اینتل آماده است برای یک دستگاه گیرنده دیجیتال تلویزیونی بازاریابی کند. در این دستگاه از چیپ ست های خود اینتل استفاده شده و برای مشترکینش در بازارهای منتخب، ترکیبی از برنامه های کابلی و برنامه های در جریان (streaming) را به ارمغان خواهد آورد.
هدف اصلی این خدمات بینندگانی هستند که می خواهند برنامه های در حال جریان را بر روی تلویزیون هایشان داشته باشند و به علاوه نمی خواهند به کل برنامه های کابلی خود را از دست بدهند و ممکن است بخواهد هم چنان برنامه هایی مانند برنامه های زنده ورزشی را تماشا کند.
سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱