• English
ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products
post
page
acf-post-type
articles
agencies
notic_wpyticket
tablepress_table
webinars
podcasts
videos
solutions
products
acf-taxonomy
news
certificate

بزرگترین خطری که خودپردازها را در سراسر جهان تهدید می کند

رایورز – 8 آوریل 2014 مایکروسافت حمایت امنیتی- نرم افزاری خود از سیستم عامل ایکس پی را برای همیشه پایان می دهد و این در حالی است که 95 درصد از خودپردازها در دنیا با این سیستم عامل کار می کنند.

بعد از گذشت 13 سال از ورود ویندوز ایکس پی قرار است پشتیبانی از این سیستم عامل از سوی مایکروسافت قطع گردد و این یعنی آسیب پذیری ابزارها و دستگاههایی که هنوز از این سیستم عامل استفاده می کنند.

در این بین گفته می شود 95 درصد از دستگاههای خودپرداز ATM در جهان و نرم افزارهای توزیع و عرضه پول روی آنها و کامپیوترهای متصل به خودپرداز دارای سیستم عامل ایکس پی هستند.

بعد از 8 آوریل 2014 پشتیبانی امنیتی و عرضه وصله های امنیتی و به روز رسانی این سیستم عامل به پایان می رسد و بعد از آن، خودپردازها آسیب پذیر شده و هکرها به راحتی می توانند حملات خود را روی این سیستم عامل متمرکز کنند.

علی رغم اینکه بعد از ایکس پی، ویندوز ویستا در 2007 ، ویندوز 7 در 2009 و ویندوز 8 در سال 2012 و ویندوز 8.1 در سال 2013 راهی بازار شده، همچنان بسیاری از کامپیوترها هنوز با ایکس پی کار می کنند.

یکی از کارشناسان امور بانکی – کلاکی – به بلومبرگ گفت سخت افزار دستگاهشان متعلق به 20 سال پیش بوده و ویندوز 7 را نمی پذیرد. واقعیت این است که بانکی ها برای سوئیچ به دستگاههای جدید مجهز به ویندوز جدید هزینه نکرده و حالا متوقع شده اند که مایکروسافت به کمک آنها بشتابد.

دستگاههای جدید،مانند آنچه کمپانی مستقر در اوهایو بنام Diebold ساخته،شبیه تبلت صفحه لمسی و مجهز به اسکنر صورت کاربر بوده و دوربین داشته و کد QR را به رسمیت می شناسد.

همچنین کمپانی آلمانی Wincor Nixdorf ماشینی را توسعه داده که اطلاعات قبلی کاربر را به خاطر سپرده و امکانات بیشتری به صورت انتخابی Optional به کاربر می دهد.

منهای خودپردازهای مدرن، اغلب خودپردازها با نمایشگر مات و دگمه های سفت و زمخت و سخت افزار کند، مشکلات سخت افزاری داشته که حالا با رفتن پشتیبانی از ویندوز ایکس پی دچار معضلات نرم افزاری و امنیتی هم می شوند.

سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

با ما در ارتباط باشید
Hidden
Hidden
نوع درخواست
آدرس
تماس با ما

خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنکران شماره ۵

۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

info@rayvarz.com

تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت مهندسی نرم افزار رایورز می باشد.