• English
ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products
post
page
acf-post-type
articles
agencies
notic_wpyticket
tablepress_table
webinars
podcasts
videos
solutions
products
acf-taxonomy
news
certificate

تولید مواد اولیه از زباله‌های الکترونیکی/ تولید 30 محصول از پسماندها

رایورز – پژوهشگران کشور با استفاده از روش‌های مکانیکی و شیمیایی روشی را عرضه کردند که با بازیافت آن،  پسماندها و زباله‌های الکترونیکی -که حاوی خطرناک‌ترین سموم هستند- را مجددا به چرخه تولید بردهای الکترونیکی وارد می‌کنند.
فرامرز بوداغی- مجری طرح با اشاره به مواد مصرف شده در بردهای الکتریکی گفت: بردهای الکتریکی حاوی موادی چون مس، برنج، سرب، آلومینیوم، نقره و برخی از فلزات گران بها است.

وی در عین حال یادآور شد: بردهایی که در تجهیزات الکترونیکی به کار برده می‌شوند حاوی خطرتاک‌ترین سموم هستند از این رو نیاز به روش‌هایی است تا این قطعات کمترین آسیب را به محیط زیست و انسان وارد کنند.

بوداغی از ارائه روشی در این زمینه خبر داد و اظهار داشت: در این راستا با استفاده از روش‌های مکانیکی و شیمیایی کلیه قطعات بردهای الکتریکی تبدیل به مواد اولیه و وارد چرخه تولید بردهای الکتریکی می‌شود.

مجری طرح با اشاره به جزئیات این طرح خاطر نشان کرد: فلزات استفاده شده در بردهای الکترونیکی با استفاده از روش‌های مکانیکی استحصال و به مواد اولیه تبدیل خواهند شد.

وی با تاکید بر اینکه پسماندهای بازیافت شده مجددا به چرخه تولید وارد می‌شوند، یادآور شد: اجرای این طرح موجب کاهش آلودگی‌های ناشی از پسماندهای محصولات برقی و الکترونیکی داخلی و وارداتی و تامین مواد اولیه صنایع خواهد شد.

بوداغی با تاکید بر اینکه بازیافت این پسماندها بر اساس استانداردهای زیست محیطی و بین المللی و سازگار با شرایط کشور است، اضافه کرد: روش ارائه شده برای این منظور توانایی بازیافت هر گونه ضایعات برقی و الکترونیکی و قابلیت ارائه بیش از 30 نوع محصول را دارد.

این محقق با اشاره به مزایای این طرح گفت: از جمله مزایای این روش می‌توان به جلوگیری از آلودگی محیط زیست، ایجاد ارزش افزوده، اشتغال زایی بسیار بالا و کاهش مصرف منابع طبیعی کشور اشاره کرد.

سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

با ما در ارتباط باشید
Hidden
Hidden
نوع درخواست
آدرس
تماس با ما

خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنکران شماره ۵

۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

info@rayvarz.com

تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت مهندسی نرم افزار رایورز می باشد.