درخواست دمو ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products

درخواست تجدیدنظر هکر آی پاد AT&T درمورد محکومیتش

اندرو اورنهایمر در سرورهای متصل به آی پادهای شرکت AT&T مشکلی مربوط به نشانی ایمیل کاربران و در رابطه با شماره سریال سیم کارت پیدا کرده بود. این فرد که یک اشکال اساسی حریم شخصی را -که نشانی ایمیل کاربران آی پاد بر روی شبکه AT&T را فاش می کرد- در معرض دسترسی عموم قرار داده است و حالا می خواهد درخواست تجدیدنظر در محکومیت خود را به اتهام دو جنایت بدهد.

در ژوئن 2010، اندرو اورنهایمر که به نام وییو معروف است، از یک ابزار اسکریپت نویسی خودکار به نام مکنده حساب های کاربری iPad 3G” (iPad 3G Account Slurper) استفاده کرده تا نام و نشانی ایمیل 120 هزار نفر از دارندگان آی پاد 3G را از سرورهای AT&T بیرون بکشد. شرکت AT&T شناسه مدار یکپارچه کارت (ICC-ID) را با یک شماره سریال بر روی سیم کارت یک آی پاد و با یک اتصال سلولی به ایمیل کاربر متصل کرده بود.

روز سه شنبه دادگاه ناحیه نیوجرسی در ایالات متحده اورنهایمر را به دسیسه برای دستیابی غیرقانونی به یک کامپیوتر و کلاهبرداری در رابطه با اطلاعات شخصی متهم کرد. ممکن بود وی به 10 سال زندان متهم شود. تلاش برای رسیدن به اورنهایمر بلافاصله موفقیت آمیز نبود.

اورنهایمر در توئیتر نوشت که انتظار صدور این حکم می رفته است. وی می گوید: «البته من تقاضای تجدید نظر خواهم داد».  وی مدعی است که به شرکت AT&T در مورد امنیتش کمک کرده، اما شرکت مدعی است هیچ کس از جانب گروه هکری اورنهایمر -که به نام Goatse Security شناخته می شوند- در مورد این مشکل با آنها تماس نگرفته است.

سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

با ما در ارتباط باشید
Hidden
Hidden

خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنگران (احتشام سابق) شماره ۵

۰۲۱−۸۹۳۲۶۰۰۰

تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت رایورز می باشد.