رایورز– هر خانواده به طول میانگین سالانه اطلاعاتی معادل حافظه داخلی ۶۵ دستگاه گوشی هوشمند آیفون با حافظه داخلی ۳۲ گیگابایات تولید میکند. با افزایش دسترسی کاربران جهانی به دنیای مجازی و گسترش مبحث “اینترنت اشیاء”، کارشناسان پیشبینی کردهاند که تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی حجم اطلاعات تولید شده در جهان بیش از ۱۰۰۰ درصد رشد میکند.
به گزارش رایورز، مرکز تحقیقاتی IDC گزارش جدیدی را با عنوان “دنیای دیجیتال” منتشر کرده که در آن گفته شده است حجم اطلاعات جهان بین سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۰ میلادی ۱۰ برابر افزایش میابد.
در گزارش “دنیای دیجیتال” آمده است که در حال حاضر هر خانواده به طول میانگین سالانه اطلاعاتی معادل حافظه داخلی ۶۵ دستگاه گوشی هوشمند آیفون با حافظه داخلی ۳۲ گیگابایات تولید میکند. این در حالی است که پیشبینی میشود که اگر روند یاد شده به همین صورت ادامه پیدا کند در سال ۲۰۲۰ میلادی میانگین حجم اطلاعات سالانه که یک خانواده تولید میکند به اندازه ۳۱۸ دستگاه گوشی هوشمند آیفون با حافظه داخلی ۳۲ گیگابایت شود.
در حال حاضر تعداد دستگاههایی که در سراسر جهان با قابلیت اتصال به اینترنت مورد استفاده قرار میگیرند از ۲۰۰ میلیارد عدد هم فراتر میرود که ۷ درصد آنها معادل ۱۴ میلیارد دستگاه برای برقراری ارتباط بین انسانها استفاده میشوند. اگرچه دستگاههای الکترونیکی ارتباطی با قابلیت اتصال به اینترنت بیشترین کاربرد را برای انسان هزار سوم دارند، اما این دستگاهها تنها ۲ درصد از حجم کلی اطلاعات در جهان را تولید میکنند.
مرکز تحقیقاتی IDC توضیح داد که در سال ۲۰۱۳ میلادی تنها ۲۲ درصد از حجم کلی اطلاعات موجود در جهان مفید بودند و کمتر از ۵ درصد اطلاعات مفید مورد تحلیل و بررسی قرار گرفتند. اما کارشناسان بر این باورند که در سال ۲۰۲۰ میلادی بیش از ۳۵ درصد اطلاعات در جهان مفید هستند که این اتفاق به دنبال گسترش هرچه بیشتر مبحث “اینترنت اشیاء” صورت میگیرد.
مطالعه مرکز تحقیقاتی IDC نشان داد که در سال ۲۰۱۳ میلادی مجموع حجم اطلاعات موجود در جهان ۴.۴ تریلیون گیگابایت بوده است که پیشبینی میشود این رقم در سال ۲۰۲۰ میلادی به بیش از ۴۴ تریلیون گیگابایت برسد.
سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱