درخواست دمو ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products

سیسکو دو سوییچ جدید معرفی کرد

رایورز – سیسکو دو مدل‌ ارتقایافته از سوییچ‌های خود یکی از سری Director-class و دیگری Multiservice را معرفی کرد. محصول نخست Cisco MDS 9710 Multilayer Director نام دارد که پهنای باندش در مقایسه با نسخه پیشین شش برابر افزایش یافته‌است.

محصول بعدی Cisco MDS 9250i Multiservice Fabric Switch است که برای افزایش کارایی شبکه‌های ذخیره‌سازی (SAN) طراحی شده‌است چون سرویس‌های ذخیره‌سازی را به‌طور متمرکز در ساختار شبکه اعمال می‌کند.

باتوجه به اینکه این‌دو محصول نیز همچون پیشینیان خود با سیستم‌عامل NX-OS کار می‌کنند، کاربران سوییچ‌های فعلی Cisco MDS می‌توانند آن‌ها را بدون موانع فنی خاصی به مدل‌های جدیدتر ارتقا دهند.

گفتنی است MDS 9710 به‌عنوان صدرنشین سوییچ‌های سری Director-class جایگزین MDS 9500 شده‌است. ظرفیت سری ۹۵۰۰ در انتقال داده برابر ۲۵۸ گیگابیت بر ثانیه بود که در سری جدید به ۲۴ ترابیت بر ثانیه (در شبکه‌های فیبری یا FC) افزایش یافته‌است.

این سوییچ دارای ۴۸ درگاه ۱۶ Gbps Fibre Channel و ۴۸ درگاه ۱۰Gbps FCoE است که در یک رک اندازه ۱۴U جای گرفته‌است. سوییچ MDS 9250i نیز دارای ۸ درگاه ۱۰Gbps Fibre Channel روی اینترنت و دو درگاه ۱۰Gbps Fibre Channel است که هم با اینترنت پروتکل (FCIP) سازگار است و هم با iSCSI.

سوییچ MDS 9710 هم‌اکنون برای خرید عرضه شده‌است اما MDS 9250i در سه‌ماهه سوم سال جاری وارد بازار خواهدشد.

سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

با ما در ارتباط باشید
Hidden
Hidden

خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنگران (احتشام سابق) شماره ۵

۰۲۱−۸۹۳۲۶۰۰۰

تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت رایورز می باشد.