• English
ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products
post
page
acf-post-type
articles
agencies
notic_wpyticket
tablepress_table
webinars
podcasts
videos
solutions
products
acf-taxonomy
news
certificate

مرثیه‌ای برای جنگل‌ها/جنگل‌های جهان زیر نگاه تیزبین گوگل ارث

رایورز- بنا بر یافته‌های «گوگل ارث» بین سال‌های 2000 تا 2012، یک و نیم میلیون کیلومتر مربع از جنگل‌های زمین نابوده شده است. دانشمندان آمریکایی با استفاده از گوگل ارث توانستند نقشه دقیق جنگل‌های جهان را ترسیم کنند. به گزارش رایورز به نقل از شبکه خبری راشاتودی، بر اساس داده‌هایی که توسط گوگل ارث منتشر شده، طی 12 سال گذشته یک و نیم میلیون کیلومتر مربع از جنگل‌های زمین نابوده شده است. برای تهیه این نقشه، از 650 هزار عکسی که توسط ماهواره لندست7 (Landsat7) به ثبت رسیده، استفاده شده است.

این تصاویر ارزشمند، بافت جنگل‌های جهان را از سال 2000 تا 2012 نمایش می‌دهد. مساحت جنگل‌هایی که در این 12 سال از بین رفته به اندازه مساحت کشور مغولستان و شش برابر مساحت انگلیس است. متیو هانسن (Matthew Hansen) پژوهشگر دانشگاه مریلند که مدیریت این پروژه را برعهده دارد می‌گوید: این اولین نقشه از نوع خود است که تغییرات تدریجی جنگل زدایی در جهان را ترسیم می‌کند.

وی گفت فناوری گوگل ارث، به او و همکارانش اجازه داده کاری را که با استفاده از رایانه‌های عادی به بیش از 15 سال زمان نیاز داشته، در عرض چند روز تکمیل کنند. تحقیقات نشان می‌دهد که در دوره زمانی مزبور، 2.3 میلیون کیلومتر مربع از جنگل‌های کره زمین به دلایل گوناگونی همچون قطع درختان، آتش‌سوزی، آفت و طوفان از بین رفته است. از سوی دیگر طی همین دوران، 800 کیلومتر مربع به جنگل‌های زمین افزوده شده است. بنا به گفته کارشناسان، برزیل موفقیت شایان توجهی در زمینه مبارزه با جنگل‌زدایی به دست آورده است چه این کشور توانسته در چند سال اخیر، میزان نابودی جنگل‌ها را به نصف کاهش دهد. بالاترین میزان از بین رفتن جنگل‌ها به کشورهای اندونزی، آمریکا، پاراگوئه، مالزی و کامبوج اختصاص دارد.

سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

با ما در ارتباط باشید
Hidden
Hidden
نوع درخواست
آدرس
تماس با ما

خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنکران شماره ۵

۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

info@rayvarz.com

تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت مهندسی نرم افزار رایورز می باشد.