به گزارش
رایورز به نقل از ایتنا، پرويز رحمتي – رئيس سازمان نظام صنفي رايانه اي كشور – كه به عنوان چهره برتر حوزه فناوري اطلاعات در سال ۸۹ برگزيده شد، گفت: اميدوارم فعاليت هايي از اين قبيل، زمينه را فراهم كند كه اگر حركتي در جهت شكل گيري سازمان هاي مردم نهاد و تعميق آنها بين بخش خصوصي و مردم و دولت است به عنوان ارزش هاي اصل تلقي شود.
وي گفت: شرايط و وضعيت در سال ۸۹ به گونه اي بود كه كماكان از عدم حداقل هاي لازم برخوردار بوديم و چالش هاي پيش روي حوزه زيرساختي اينترنتي هم چنان وجود داشت و نكاتي عديده اي بود كه علي رغم تمايل منابع عرضه و مراكز سياستگذار، ما را نسبت به تحقق اهداف مشترك كمي با مشكل مواجه مي كرد ولي اتفاقاتي هم در كنار اين موضوع افتاد كه شرايطي را رقم زده كه اميدواريم در سال ۹۰ و در سال نخست برنامه پنج ساله توسعه، تمركز بر توسعه خدمات الكترونيكي داده شود كه موتور محركه رونق بخش بازار IT باشد.
او گفت: انتظار داريم با توجه به ساختار متمركز كارگروه فاوا مشكلي در زمينه هدايت و سياستگذاري متمركز نداشته باشيم.
رحمتي با بيان اينكه يك آرزو دارم كه بر يك معضل تاريخي غلبه پيدا كنيم زيرا معضل ما صرف كردن فعل خواستن واهداف متعالي نيست خاطر نشان كرد: معضل ما ساز و كار اجرايي و مديريت نه چندان كارآمد فرآيندهاي اجرايي و چگونگي سازوكاري است كه امكان پياده سازي و تحقق اهداف را براي ما پياده مي كند.
وی تصریح کرد: عمده گرفتاري هاي ما تداخلات و تصميمات متناقض و مجموعه ضوابط فني و اجرايي نوشته شده ولي انجام نشده و يا نادرست در حال انجام است كه فضاي اجرايي را دچار مشكل مي كند.
او خاطر نشان كرد: ركن چهارم كشور رسانه ها مخصوصاً رسانه هاي حوزه IT هستند كه با عزمي جزم تلاش مي كنند با فعاليت هايي از اين قبيل، مسائلي را در ارتباط با معيارهاي در ذهنشان به عنوان ارزش هاي حرفه اي در جامعه مطرح كنند و به همين منظور از آنها قدرداني مي كنم.
در این مراسم که در هتل سیمرغ تهران برگزار شد، محمود اروج زاده – مدير مسئول ماهنامه دنياي كامپيوتر و ارتبطات كه برگزاركننده اين مراسم بود – با نگاهي به سابقه اين نشريه و شروع كار آن به عنوان نشريه اي خصوصي درحوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات توضيحاتي درباره رويكردهاي آينده و خط مشي هاي اين ماهنامه داد.