• English
ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products
post
page
acf-post-type
articles
agencies
notic_wpyticket
tablepress_table
webinars
podcasts
videos
solutions
products
acf-taxonomy
news
certificate

نخستین باتری انعطاف‌پذیر دنيا ساخته شد!

یکی از محققان دانشگاه Northwestern به دنبال همکاری با “جان ای. راجرز”(John A. Rogers) یکی از محققان دانشگاه النویز موفق به ساخت نخستین باتری لیتیوم – یونی انعطاف‌پذیر جهان شده است که می‌توان از آن در دستگاه‌های الکترونیکی قابل انعطاف‌ استفاده کرد.

این باتری به گونه‌ای ساخته شده که برای شارژ کردن آن نیاز نیست که از یک خروجی الکترونیکی استفاده کرد. دستگاه‌های الکترونیکی ارتجاعی و قابل انعطاف در زمینه‌های مختلف از جمله داخل بدن انسان مورد استفاده قرار می‌گیرند. این سیستم‌های الکترونیکی قابل کاشت قادرند از امواج مغزی گرفته تا فعالیت‌های قلب را زیر نظر بگیرند که البته تاکنون به دلیل استفاده از باتری‌های معمولی و یک‌تکه امکان استفاده از آن‌ها به صورت گسترده وجود نداشته است.
هوانگ و راجرز موفق شده‌اند دنیای باتری‌ها را زیر و رو کنند و با استفاده از فناوری LED امکان ارتجاع، خم شدن، چرخیدن و نصب شدن روی بخشی از بدن انسان مانند زانو را برای باتری‌ها فراهم آورند. باتری‌های ساخته شده با این فناوری پیش از آنکه نیاز به شارژ مجدد داشته باشند می‌توانند بین 8 تا 9 ساعت کار کنند که شارژ آن‌ها نیز به صورت بی‌سیم صورت می‌گیرد.

سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

با ما در ارتباط باشید
Hidden
Hidden
نوع درخواست
آدرس
تماس با ما

خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنکران شماره ۵

۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

info[@]rayvarz.com

تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت مهندسی نرم افزار رایورز می باشد.