فروشندگان آنتی ویروس در مورد بدافزاری که می تواند از طریق یک باگ معروف در نرم افزار Autorun ویندوز -که برای اجرای خودکار برنامه های روی دی.وی.دی یا یو.اس.بی استفاده می شود- به مشتریان هشدار می دهد. این بدافزار می تواند از طریق این نرم افزار کامپیوترها را آلوده کند. افزایش چشمگیر این ویروس عجیب به نظر می رسد، زیرا ویندوز 7 و 8، فایل های Autorun.Inf را اجرا نمی کنند و مایکروسافت برای سیستم های قدیمی تر هم دو پچ ارائه کرده است.
با توجه به این مسئله متخصصان امنیتی معتقدند این آلودگی ها از طریق ترکیب کامپیوترهایی که از این پچ ها استفاده نکرده اند، فایل ها و فولدرهای به اشتراک گذاشته شده و رسانه های اجتماعی رخ می دهد. اگر یک نفر از یو.اس.بی و یا کارت حافظه ای استفاده کند که این بدافزار را در خود دارد، می تواند کامپیوترهای پچ نشده را آلوده کند. در سیستم های دیگر، آلودگی زمانی رخ می دهد که این بدافزار به یک شبکه اشتراک گذاری اجتماعی راه پیدا می کند و یک نفر روی یک فایل یا فولدر آلوده کلیک می کند.
Trend Micro اعلام کرده است که این بدافزار در فیس بوک هم پخش شده است. از جمله فروشندگانی که در حال ردیابی این بدافزار هستند می توان از مک آفی، سیمنتک و سوفوس نام برد. سوفوس می گوید اغلب کامپیوترهای شرکت ها از طریق به اشتراک گذاری شبکه ها آلوده شده اند و جالب اینجاست که مجرمان سایبری هم چنان در حال بهره برداری از یک باگ چهار ساله Autorun هستند.
سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱