• English
ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products
post
page
acf-post-type
articles
agencies
notic_wpyticket
tablepress_table
webinars
podcasts
videos
solutions
products
acf-taxonomy
news
certificate

وقتی خوشحال هستیم زمان به سرعت برق نمی‌گذرد

اعتقاد به این که وقتی خوشحالیم و یا اوقات خوشی را می گذرانیم زمان با سرعت هرچه تمام تر می گذرد و یا وقتی ناراحت هستیم زمان به کندی می گذرد به خوبی درک نشده است اما آخرین یافته های روانشناسان این باور را بررسی و ریشه یابی کرده است.وقتی که ما درحال تداعی و مرور یک رویداد هیجان انگیز جدید هستیم، درباره دوره زمانی آن تمایل به غلو کردن داریم و در این موارد ناچیز پنداشتن زمان سپری شده به هیچ وجه مورد توجه قرار نمی گیرد.

براساس یافته های کارشناسان بلژیکی احساس هیجان و حضور فعال در یک رویداد شکل گیری حافظه را تقویت می کند. در این شرایط ما زمان سپری شده را طولانی تر از چیزی که واقعا بوده فرض می کنیم و علت آن مرور کردن جزئیات این رویداد و دوره زمانی آن محسوب می شود.

نتایج این تحقیقات در نسخه آنلاین مجله روانشناسی شناختی کاربردی منتشر شده است و از تحقیق روی 116 نفری حاصل شده که در یک جشنواره سالانه در شهر لون بلژیک شرکت کرده بودند.شرکت کنندگان بین 11 تا 76 ساله بودند که متوسط سن آنها 28 سال بود و درست پس از آن که شرکت کنندگان یکی از چهار چرخ و فلک بزرگ این جشنواره را سوار شدند از آنها خواسته شد یک پرسشنامه کوتاه را پر کنند.محققان اظهار داشتند که چرخ و فلکهای بزرگ نوعا یک تجربه بسیار مثبت تلقی می شوند.

سوفی فردریکس از دانشگاه لون و همکارانش از مردم خواستند که به احساس خود نمره مثبت و منفی بدهند و همچنین طول دوره چرخ و فلک سواری را به صورت دقیقه ای و ثانیه ای مشخص کنند.نتایج این تحقیق نشان داد که تقریبا تمام شرکت کنندگان احساس بسیار مثبت و احساس حضور فعال داشتند.

براساس اظهارات محققان، این انگیختگی به ارتقای حافظه منتهی شد که در نتیجه آن این احتمال وجود دارد که اطلاعات بیشتری طی یک رویداد هیجان انگیز رمز گذاری شوند و اطلاعات بیشتری در زمان تخمینی در دسترس قرار می گیرد.

محققان اظهار داشتند که این تحقیق اولین بار در نوع خود صورت گرفته که طی آن طول یک رویداد پس از رخ دادن اندازه گیری شده است، امری که در زندگی روزمره همواره به آن توجه شده و درباره آن صحبت می شود. محققان خواستار تحقیقات بیشتری برای بررسی این که ما چگونه نسبت به رویدادهای مختلف زمان صرف می کنیم و تأثیر احساسات ما روی تخمین طول دوره رویداد سپری شده چیست، شدند.

سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

با ما در ارتباط باشید
Hidden
Hidden
نوع درخواست
آدرس
تماس با ما

خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنکران شماره ۵

۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

info@rayvarz.com

تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت مهندسی نرم افزار رایورز می باشد.