• English
ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products
post
page
acf-post-type
articles
agencies
notic_wpyticket
tablepress_table
webinars
podcasts
videos
solutions
products
acf-taxonomy
news
certificate

پلیس به دنبال «کلید کشتن» در گوشی های هوشمند برای جلوگیری از سرقت

شرکت‌های سازنده تلفن‌های هوشمند از طرف پلیس برای ساخت یک «کلید کشتن» در گوشی‌های تلفن تحت فشار قرار گرفته‌اند تا بتوان پس از دزدیده شدن تلفن، آنرا غیر قابل استفاده کرد.در حال حاضر مدل‌هایی مانند آیفون با قیمت بیش از 500 پوند در زمان دزدیده شدن در شبکه‌های مخابراتی مسدود می‌شوند. اما هنوز خلافکاران می‌توانند آنها را به کشورهای دیگر ارسال کرده و در آنجا مورد استفاده قرار دهند.

سارقان تلفن‌های هوشمند و رایانه‌های تبلت در حال افزایش هستند. در سال 2012 در لندن 111 هزار و 59 تلفن همراه دزدیده شد که برابر با 300 تلفن در هر روز است. در بین این تلفن های دزدیده شده 61 هزار و 24 آیفون و 22 هزار و 296 بلک‌بری قرار داشتند.این موج تبهکاری پلیس را مجبور به برگزاری مذاکرات سطح بالا با شرکتهای فناوری در مورد چگونگی ساخت محصولات کمتر مطلوب برای سارقان کرده است.

 باب ماهونی، بازرس پلیس از واحد ملی جرائم تلفن همراه انگلیس اظهار کرد: ما خواستار یک کلید کشتن در تلفنهای هوشمند هستیم. برای مثال در تلفنهای آیفون بهتر است که دکمه‌ای در آی‌تون وجود داشته باشد که از ادامه استفاده از تلفن جلوگیری می‌کند. در حال حاضر، تلفن های همراه از این کاربری برخوردار نیستند از این رو حتی اگر قربانیان، گوشی‌های خود را در شبکه مخابراتی انگلیس مسدود کنند، در سایر مناطق قابل استفاده خواهند بود. مقامات ارشد بر این باورند که یک بازار پر رونق در آفریقا برای دستگاههای دزدیده شده وجود دارد.

چنین تقاضایی برای یک «کلید کشتن» در آمریکا نیز وجود داشته اما به نظر می‌رسد که شرکت های فناوری نگران هستند که این قابلیت به طور تصادفی یا از روی غرض بد برای از کار انداختن تلفن همراه مورد استفاده قرار بگیرد.همچنین از شرکتهای بزرگ سازنده تلفن همراه خواسته شده تا پیگیری این دستگاهها را برای قربانیانشان ساده‌تر کنند.

بسیاری از نیروهای پلیس در خودروهای خود آی‌پدهایی را حمل می‌کنند تا با استفاده از برنامه‌های موقعیت‌یابی آنها بتوانند دزدان را سر بزنگاه دستگیر کنند اما آنها می‌توانند براحتی با خاموش کردن تلفنها از پیگیری آنها جلوگیری کنند.

بسیاری از کاربران تلفن هوشمند اپل از نرم‌افزاری موسوم به «آیفون مرا بیاب» استفاده می‌کنند که محدوده اطراف محل گم شدن یا دزدیده شدن تلفن همراهشان را نشان می‌دهد. تلفنهای هوشمند گلکسی سامسونگ نیز از یک عملکرد مشابه موسوم به «ردیاب تلفن همراه» برخوردارند. اما این سیستمها تنها در زمان روشن بودن تلفن همراه کار می‌کنند و دزدان می‌توانند بدون نیاز به دانستن رمز عبور گوشی، آنرا خاموش کنند. شرکتهای اپل و سامسونگ تاکنون اظهارنظری در این رابطه نکرده‌اند.

 

سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

با ما در ارتباط باشید
Hidden
Hidden
نوع درخواست
آدرس
تماس با ما

خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنکران شماره ۵

۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

info@rayvarz.com

تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت مهندسی نرم افزار رایورز می باشد.