• English
ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products
post
page
acf-post-type
articles
agencies
notic_wpyticket
tablepress_table
webinars
podcasts
videos
solutions
products
acf-taxonomy
news
certificate

چاپ سه‌بعدی، انقلاب صنعتی سوم ناسا

رایورز- اخیراً در ساخت موتور موشک از فناوری چاپ سه‌بعدی استفاده کرده است. چاپ سه‌بعدی روش نوین تولید کالاست. در این روش چاپگر از روی طرح رایانه‌ای، محصول مورد نظر را از جنس پلاستیک می‌سازد.

چاپ سه‌بعدی فناوری جدیدی است که می‌تواند انقلابی در عرصه صنعت و دانش به پا کند، هر چند تا همه گیر شدن تجاری آن هنوز راه نسبتاً درازی در پیش است.

به گزارش رایورز به نقل از میدل ایست آنلاین، چاپگرهای سه بعدی تقریباً در ساخت هر نوع قطعه و دستگاه کاربرد دارند، حتی در ساخت موتور موشک یا ساختمان‌هایی که قرار است روزی روزگاری بر سطح کره ماه بنا شود.

به تازگی بحث و گفت‌وگو درباره این فناوری جالب که بیشتر به داستان‌های علمی تخیلی شباهت دارد، افزایش یافته است. چندی پیش باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا گفت این فناوری بالقوه می‌تواند در ساخت همه چیز انقلابی به پا کند.

مزیت بزرگ این چاپگرها ساخت اشکال و قطعات پیچیده‌ای است که از طریق روش معمول یعنی بریدن و سوراخ کردن ماده اولیه نمی‌توان آنها را به دست آورد. در حال حاضر فناوری چاپ سه‌بعدی در صنایع پیشرفته هوایی کاربرد پیدا کرده است.

آمریکا، اروپا و چین در بخش هوا-فضای خود به استفاده از این متد روی آورده‌اند. در ماه ژوئیه، ناسا از ساخت موتور موشک با استفاده از چاپگر سه‌بعدی خبر داد.

برای ساخت این موتور به طور معمول به یک سال زمان نیاز است ولی با استفاده از این فناوری، زمان مزبور به کمتر از چهار ماه کاهش یافته و هزینه ساخت آن نیز 70 درصد کم شده است.

سازمان فضایی اروپا (ایسا) نیز قصد دارد با استفاده از مواد اولیه موجود بر سطح ماه، یک پایگاه بر این کره بسازد. ایسا این این پروژه جاه‌طلبانه را از طریق فناوری چاپگر سه‌بعدی دنبال می‌کند.

سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

با ما در ارتباط باشید
Hidden
Hidden
نوع درخواست
آدرس
تماس با ما

خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنکران شماره ۵

۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

info@rayvarz.com

تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت مهندسی نرم افزار رایورز می باشد.