• English
ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products
post
page
acf-post-type
articles
agencies
notic_wpyticket
tablepress_table
webinars
podcasts
videos
solutions
products
acf-taxonomy
news
certificate

کشف GPS مغز انسان

یک گروه تحقیقاتی از دانشگاه دریکسل، پنسیلوانیا، کالیفرنیا لس آنجلس و توماس جفرسون با استفاده از تحلیلهای مستقیم مغز انسان یک نوع سلول جدید را در مغز شناسایی کردند که به انسان کمک می کند موقعیت خود را هنگام عبور از یک محیط ناشناخته به خاطر بسپارد. این سلول شبکه ای که نام خود را از الگوهای شبکه ای سه گوش گرفته که طی آن این سلول موقعیت یابی را فعال می کند درمیان سایر سلولهای مغز مشخص است چرا که فعال شدن آن نشان دهنده چندین نقطه دیگر است. این رفتار شیوه ای است که سلولهای شبکه ای به مغز امکان ضبط سرنخهای موقعیت یابی است. این نوع موقعیت یابی ادغام مسیر نامیده می شود.

دکتر جاشوا جاکوبز استادیار دانشکده مهندسی زیست پزشکی دانشگاه دریکسل که محقق اصلی این پروژه بود، گفت: مسئله مهم این است که این الگوی شبکه ای بسیار دارای استحکام است چرا که نشان می دهد چگونه مردم می توانند نقاطی که در آن حضور داشته اند را حتی در یک محیط جدید به خاطر بسپارند.
محققان توانستند برای تشخیص این سلولها فرصت نادری برای مطالعه آمار مغز بیماران مبتلا به صرع با الکترودهای کاشته شده در اعماق مغزشان به عنوان بخشی از درمان بدست آورده بودند. آنها نتایج تحقیقات خود را در آخرین شماره مجله عصب شناسی منتشر کردند.
در طی این تحقیقات، 14 بیمار یک بازی ویدئویی انجام دادند که آنها را برای رسیدن از یک نقطه به نقطه دیگر و به دست آوردن برخی اشیاء و یادآوری بازگشت به نقطه ای که هرکدام از اشیاء بود، به چالش کشیده شدند. این تیم با این آزمایش رابطه بین موقعیت یابی داوطلبان در بازی ویدئویی و فعالیت نورونها را بررسی کردند.
جاکوبز گفت: هرکدام از سلولهای شبکه ای به چندین موقعیت فضایی که به شکل یک شبکه مرتب شده اند، پاسخ می دهند. این الگوهای مثلثی یک الگوی مغزی است که نقش مهمی در موقعیت یابی ایفا می کند. بدون این سلولهای شبکه ای به نظر می رسد که انسان اغلب راه خود را گم می کند و صرفا به مشخصه های مسیر اتکا خواهد کرد. از این رو سلولهای شبکه ای برای حفظ حس موقعیت در یک محیط حائز اهمیت است.
این سلولها پیشتر در موشها کشف شده بود اما نتایج این گروه تحقیقاتی نشان می دهد که الگوهای شبکه ای این سلولها در انسانها رایج تر از موشها است چرا که این سلولها نه تنها در قشر درون بینی مغز قرار گرفته بلکه در قشر کمربندی مغز نیز مشاهده شده است.

سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

با ما در ارتباط باشید
Hidden
Hidden
نوع درخواست
آدرس
تماس با ما

خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنکران شماره ۵

۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

info@rayvarz.com

تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت مهندسی نرم افزار رایورز می باشد.