• English
ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products
post
page
acf-post-type
articles
agencies
notic_wpyticket
tablepress_table
webinars
podcasts
videos
solutions
products
acf-taxonomy
news
certificate

جایگزینی اینترنت 2G با 4G در کشور تایوان

رایورز – کشورهای شرق آسیایی ژاپن و کره جنوبی مسلما حرف اول را در پیشرفت فناوری‌های جدید و پیاده‌سازی آنها می‌زنند ولی به نظر می رسد که تایوان قصد دارد تا خود را به سطح این دو کشور برساند زیرا طول موج‌هایی که پیش از این به اینترنت همراه 2G اختصاص داشته‌اند به شبکه‌های LTE اختصاص داده ‌شده‌اند.

به گزارش رایورز، این موضوع در حالی اتفاق می‌افتد که در بسیاری از کشورها از جمله ایران هنوز اینترنت 3G نیز به صورت یک استاندارد محبوب جا نیفتاده است و نمی‌توان انتظار داشت که به‌زودی شاهد همه‌گیر شدن شبکه‌های LTE در سراسر جهان باشیم.

پیش از این فرکانس‌های ۸۹۵ تا ۹۱۰ مگاهرتز و ۹۴۰ تا ۹۵۵ مگاهرتز در تایوان برای جابجایی اطلاعات و داده‌ها تحت شبکه ۲G مورد استفاده قرار می‌گرفت ولی در اقدامی سریع و از ابتدای سال ۲۰۱۴ میلادی بود که این فرکانس‌ها به‌تدریج دچار تغییر شده و طول‌موج ۸۹۵ تا ۹۰۵ مگاهرتز و ۹۴۰ تا ۹۵۰ مگاهرتز به عنوان محدوده ارسال و دریافت داده‌ها در قالب دانلود و آپلود تحت شبکه ۴G یا همان LTE در نظر گرفته شدند.

به همین دلیل نیز پیش‌بینی می‌شود که تعداد کاربران این شبکه‌ها در این کشور به صورت روزافزون تغییر یابد و تا پایان سال جاری نزدیک به ۲ میلیون نفر نزدیک شود. شایان‌ذکر است که در حال حاضر یک‌میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در تایوان از اینترنت 4G استفاده می‌کنند.

 

سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

با ما در ارتباط باشید
Hidden
Hidden
نوع درخواست
آدرس
تماس با ما

خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنکران شماره ۵

۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

info[@]rayvarz.com

تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت مهندسی نرم افزار رایورز می باشد.