رایورز – اگرچه طي هفتههاي اخير فروشندگان بازار با دلخوری و… قیمتها را کاهش دادند، اما فعالان شرکتی به این سادگیها زیر بار کاهش قیمتها نرفته و اعلام کردند که کاهش قیمتها به طور قطع به معنی ضرر بیشتر برای فعالان شرکتی صنف است و با توجه به شرایط موجود چنین اتفاقی بسیار خطرناک است.
به همين دليل در بازار شاهد چند دستگي قيمت هستيم و معمولا فروشندگان بازار نرمش بيشتري در مقابل خواست مشتري براي گرفتن تخفيف از خود نشان داده و همچنين قيمتهاي پايينتري نيز ارائه ميكنند.
محمدي يكي از كسبه بازار در اين باره ميگويد: فعالان فروشگاهي به دليل اينكه بايد هزينههاي جانبي را تامين كنند ناچار به كاهش قيمتها هستند. در حاليكه شركتيها چندان به اين موضوع گرايش ندارند.
يكي ديگر از فعالان بازار در اين باره ميگويد: اگر چه در بازار گروهی مغازهدار قیمت کالاها را کاهش دادهاند. اما شرکتهای بزرگ و واردکنندگان عمده چندان تمایلی به کاهش قیمتها ندارند. زیرا کاهش قیمت به معنی خطر کردن روی سرمایه شرکتها است.
به گفته وی، در چنین شرایطی شرکتها اکثرا سیاست کاهش عرضه را در پیش میگیرند و بیشتر سعی کردهاند تا فروش خود را متوقف کنند.
یکی از عرضهکنندگان محصولات اپل هم با تایید این گفته اعلام کرد: کاهش قیمت اجناس گران قیمت ضرر بزرگی به فروشنده میزند و ما حاضریم کالاها را در انبار نگه داریم ولی با این ضرر زیاد به فروش نرسانیم. در این بین اما برخی از شرکتها نیز ناچار به کاهش قیمت شدهاند. زیرا چارهای جز این ندارند.
مدیرعامل شرکت آذر تحلیل که به کاهش قیمتها و پیروی از روند قیمت دلار آزاد در بازار معتقد است در این باره میگوید: روند قیمتها در بازار کاملا به نوسانات نرخ ارز آزاد بستگی دارد و ما هم قیمتها را بر این اساس در بازار اعلام میکنیم.
به همین دلیل با کاهش نرخ دلار در هفتههای قبل قیمتها را در حدود 10 تا 15 درصد ارزان و با افزایش مجدد قیمت دلار آزاد قیمتها را 5 درصد گران کردیم.
فکوری، یکی از فعالان بازار نیز با بیان این مطلب که قیمتها در بازار کاهش یافته است، گفت: در بازار شاهد یک ریزش 10 تا 12 درصدی قیمت بودهایم و اعلام رقمهای کاهش 15 تا 20 درصد در رابطه با کاهش قیمتها درست نیست.
سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱