درخواست دمو ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products

هیتاچی وارد عرصه کلان داده‌ها شد

رایورز – شرکت Hitachi Data Systems اعلام کرد که برنامه‌ریزی‌های خود برای خرید شرکت تولید ابزارهای هوشمند تجاری متن‌باز و سیستم‌های تحلیلی Pentaho را به انجام رسانده است.

به گزارش رایورز به نقل از زد.دی.نت، شرکت هیتاچی که به واسطه تولید سیستم‌های ذخیره‌ساز اطلاعات برای کسب‌ و کارها شهرت جهانی دارد Pentaho را با هدف ورود به بازار کلان داده‌ها(Big Data) و اینترنت اشیاء خریداری کرده است.

ارزش این واگذاری هنوز به طور دقیق اعلام نشده است، با این وجود گزارش‌های رسیده نشان می‌دهد که این معامله با ارزش احتمالی ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون دلار به انجام می‌رسد.

شرکت Pentaho سال ۲۰۰۴ میلادی توسط “ریچارد دیلی”(Richard Daley) مدیرعامل آن تاسیس شد که در سال ۲۰۱۱ مدیریت مرکز استراتژی‌های شرکت را نیز در اختیار گرفت و سپس “کوئنتین گالیوان”(Quentin Gallivan) مدیر عامل آن شد. در سال ۲۰۰۵ میلادی ۷۰ میلیون دلار در این شرکت سرمایه‌گذاری شد.

 

 

از دیگر شرکت‌هایی که گالیوان باعث شد به صورت مستقیم از چرخه فعالیت در حوزه فناوری خارج شوند می‌توان به Postini اشاره کرد که گوگل در سال ۲۰۰۷ آن را خرید و شرکت تولیدکننده ابزارهای کلان داده Aster Data که سال ۲۰۱۱ توسط Teradata خریداری شد.

شرکت Pentaho خود را به عنوان تولیدکننده نرم‌افزارهای هوشمند تجاری متن‌باز و ابزارهای مدیریت کلان داده‌ها مبتنی بر Hadoop و NoSQL معرفی کرده است. شرکت هیتاچی در نظر دارد برند Pentaho را همچنان نگه دارد و این واحد را در زیرمجموعه مرکز نوآوری‌های اجتماعی و صنایع جهانی خود مدیریت کند.

سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

با ما در ارتباط باشید
Hidden
Hidden

خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنگران (احتشام سابق) شماره ۵

۰۲۱−۸۹۳۲۶۰۰۰

تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت رایورز می باشد.