• English
ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products
post
page
acf-post-type
articles
agencies
notic_wpyticket
tablepress_table
webinars
podcasts
videos
solutions
products
acf-taxonomy
news
certificate

بررسی گوشی LG G2؛ افسانه‌ای از سرزمین ققنوس

رایورز – دو ماه پیش بود که شرکت ال.جی از جدیدترین گوشی خود به نام LG G2 رونمایی کرد؛ گوشی جدید شرکت ال.جی توانست با حریف‌های سرسختی همچون محصولات Xperia ، HTC و Galaxy S4 سامسونگ رقابت کند.

هنگامی که جعبه محصول جدید ال جی را باز می‌کنید و G2 را از بیرون می‌آورید، طراحی دستگاه اولین نکته‌ای خواهد بود که توجه شما را جلب می‌کند. اما طراحی این تلفن هوشمند که تمام مدل‌های آن در کره‌جنوبی یا سرزمین ققنوس تولید می‌شود؛ با سایر گوشی‌هایی که در بازار به فروش می‌رسند تفاوت دارد.

بارزترین نکته‌ای که در مواجه با آن کمی گیج خواهید شد دکمه روشن و خاموش کردن و کم و زیاد کردن صدای LG G2 است که در پشت آن در نظر گرفته شده است.

سیاست شرکت ال جی در طراحی این دکمه بدین صورت بوده است که اکثر کاربران گوشی را طوری در دستان خود نگه می‌دارند که انگشت اشاره دستشان در پشت تلفن همراه قرار می‌گیرد.

حال اگر کاربری بخواهد در حین مکالمه صدای تلفن خود را کم و یا زیاد کند، این دکمه کار او را راحت‌تر خواهد کرد چراکه درنظر گرفتن دکمه کم و زیاد کردن صدای دستگاه در کنار آن، احتمال ریسک افتادن گوشی را بالا می‌برد.در ابتدای کار با این گوشی ممکن است این خلاقیت را یک ایراد محسوب کنید اما بعد از مدتی کار کردن با G2 به این روند عادت خواهید کرد.

اما تمام طراحی این گوشی که در پشتی آن از جنس پلاستیک است، مانند دکمه‌ای که در پشت آن قرار دارد خالی از اشکال نیست. هنگامی که می‌خواهید سیم‌کارت را در داخل دستگاه قرار دهید، باید با استفاده از سوزن مخصوصی که در داخل جعبه قرار دارد، آن را از محفظه خود به بیرون بکشید.

نحوه باز شدن در جای سیم‌کارت G2 را می‌توان یکی از نقاط منفی آن به حساب آورد چراکه اگر سوزن مخصوص دستگاه گم شود، این محفظه به سختی باز خواهد شد. علاوه بر این موضوع طراحی در پشتی دستگاه به گونه‌ای است که اثر انگشتان کاربر برروی آن می‌ماند.

در کنار جذب چربی دستان، هنگامی که کاربر گوشی را در دست می‌گیرد به دلیل اصطحکاک کم در پشتی، امکان سر خوردن G2 وجود دارد و این موضوع را می‌توان از دیگر اشکالات این تلفن همراه به حساب آورد.

 

 

اما در زیر LG G2 یک بلندگو تعبیه شده است که برای پخش صدا از آن استفاده می‌شود. خروجی دوم که شباهت بسیاری به بلندگو دارد درحقیقت بلندگو نیست و حکم میکروفون دستگاه را بازی می‌کند. علاوه بر این یک پورت USB به چشم می‌خورد که وظیفه انتقال اطلاعات را برعهده دارد.

هنگامی که از کنار به بدنه‌ی این گوشی هوشمند نگاه می‌کنیم متوجه باریکی آن خواهیم شد که اندازه دقیقش 8.9 میلیمتر است. اگر شرکت ال جی گوشی را 3.4 میلیمتر باریکتر طراحی می‌کرد، حال این گوشی 143 گرمی لقب باریکترین گوشی دنیا را به خود اختصاص داده بود.

اندازه صفحه‌نمایش این دستگاه 13 سانتی‌متر (5.2 اینچ) است و وضوح FullHD را به کاربر ارائه می‌دهد. این گوشی همچون سایر رقبایش 16 میلیون رنگ‌ را در معرض چشمان مخاطب قرار می‌دهد. در کنار وضوح صفحه‌نمایش باید به مبحثی که عنوان آن تراکم پیکسلی است توجه داشت. در واقع تراکم پیکسلی به تعداد مربع‌های بسیار کوچکی گفته می‌شود که در هر 2.5 سانتی‌متر مربع(یک اینچ) وجود دارند.

اگر به هر اندازه تعداد این مربع‌های کوچک افزایش پیدا کند وضوح و شفافیت تصویر نیز بیشتر خواهد شد. در این زمینه G2 در هر 2.5 سانتی‌متر مربع 424 پیکسل را به نمایش گذاشته که این عدد از کیفیت بالای صفحه‌نمایش این گوشی خبر می‌دهد.

اما صفحه‌نمایش G2 نکته‌ی ویژه‌ای دارد که آن را از سایر رقبا متمایز ساخته است درحقیقت شرکت ال جی در این گوشی از صفحه‌نمایشی استفاده کرده که حاشیه‌های آن بسیار باریک است. حذف کلیدها از کناره گوشی موجب باز شدن فضا در این نواحی و امکان پذیر شدن استفاده از صفحه نمایشی لب به لب (Edge to Edge) می‌شود.

البته این تنها دلیل موفقیت ال جی در باریک کردن حاشیه صفحه نمایش نیست و این کمپانی ابتکار دیگری را نیز بکار برده تا کاهش عرض حاشیه‌ها به 2.65 میلی متر را میسر سازد.

به طور معمول سنسور تاچ در صفحات لمسی از یک ارتباط‌گیر با انگشتان کاربر استفاده می‌کند، اما ال جی با استفاده از دو ارتباط‌گیر در بالا و پائین صفحه لمسی، فضای لازم برای قرارگیری خطوط ارتباطی در کناره صفحه را کم و استفاده از حاشیه کوچک را ممکن ساخته است.

شرکت سازنده برای اینکه بتواند امکان تایپ 10 انگشتی را برای کاربرانش مهیا کند، حالت لمسی این دستگاه را بگونه‌ای طراحی کرده که می‌تواند از 10 انگشت بصورت همزمان پشتیبانی کند. علاوه بر این صفحه‌نمایش G2 مجهز به فناوری ضد خش Corning Gorilla Glass 2 که افتادن خط و خش روی صفحه‌نمایش G2 جلوگیری می‌کند.


***دوربین

این گوشی مجهز به دو دوربین است که یکی از آن‌ها در پشت دستگاه و دومی در بالای صفحه‌نمایش در نظر گرفته شده است. وضوح دوربین اصلی دستگاه که در پشت آن قرار دارد، 13 مگاپیکسل در نظر گرفته شده البته نباید این موضوع را فراموش کرد که مگاپیکسل تنها ترفندی تبلیغاتی برای جذب مشتریان بیشتر است. این عامل تنها در اندازه چاپ تصاویر تاثیرگذار خواهد بود که به نظر می‌ر‌سد برای کاربران عادی تنها پنج مگاپیکسل هم کفایت کند.

مقابل نور خورشید و یا حتی نور معمولی اتاق دقت و کیفیت تصاویری که توسط G2 به ثبت می‌رسند متوسط رو بالاست اما درصورتی که این نور از حد مشخصی کمتر شود، روی تصویر دانه‌های قرمز رنگی به ثبت می‌رسند که به آن‌ها اصطلاحا نویز سنسور دوربین عکاسی می‌گوییم.

اگرچه کیفیت دوربین‌های موبایل نسبت به سال‌های گذشته افزایش پیدا کرده اما هنوز راه بسیار زیادی را باید طی کند تا بتواند به کیفیت دوربین‌های عکاسی خانگی برسد.

همچنین دوربین این گوشی مجهز به فناوری لرزشگیر OIS است که سعی می‌کند با ایجاد یک میدان مغناطیسی در درون دوربین گوشی از لرزش‌هایی دست کاربر که می‌تواند روی تصاویر تاثیرگذار باشد، جلوگیری کند.

همچنین در قسمت فیلمبرداری دوربین دوم دستگاه تصاویر را با وضوح FullHD و با سرعت 60 فریم بر ثانیه ذخیره می‌کند. این موضوع به این معنی است که دوربین اصلی دستگاه در یک ثانیه 60 تصویر را به ثبت می‌رساند و با کمک پردازنده آن‌ها را به هم متصل کرده و با الگوریتمی خاص تبدیل به فیلم می‌کند. دوربین دوم دستگاه که در بالا صفحه‌نمایش در نظر گرفته شده وضوحی معادل 2.1 مگاپیکسل دارد و کیفیت آن برای مکالمه‌های تصویری مناسب است.

 

***سخت‌افزار 

با توجه به قیمت یک میلیون و 800 هزار تومانی گوشی، ال جی‌، آخرین امکانات سخت‌افزاری‌اش را برروی این تلفن همراه استفاده کرده است. این دستگاه مجهز به یک پردازنده چهار هسته‌ای با فرکانس2.2 گیگاهرتزی است. درحقیقت به هر اندازه تعداد هسته‌ها افزایش پیدا کند، قدرت پردازشگر نیز بیشتر می‌شود، البته این موضوع تا زمانی صدق می‌کند که تمام هسته‌ها با هم کار کنند.

دررابطه با فرکانس دستگاه‌ها، هراندازه این فرکانس بیشتر شود، برروی سرعت نقل و انتقال داده‌ها تاثیرگذار خواهد بود. درحال حاضر پردازنده G2 قوی‌ترین پردازنده در بین گوشی‌های موجود محسوب می‌شود. همچنین در تمام دستگاه‌های کامپیوتری از قطعه به نام حافظه موقت یا رم استفاده می‌شود.

بیش‌ترین رم موجود برای گوشی‌های موبایل سه گیگابایت است و تنها می‌توان این مقدار رم را برروی Galaxy Note 3.0 سامسونگ یافت.

گوشی ال جی همانند سایر گوشی‌های هم رده خود، رم دو گیگابایتی دارد. اطلاعات و داده‌های مربوط به هر برنامه‌ای که قصد اجرا شدن دارد، روی رم قرار می‌گیرد. دلیل انجام این عمل ایجاد تعادل بین سرعت پردازنده و دیسک سخت است. از آنجایی که پردازشگرها سرعت بسیار زیادی دارند و سرعت دیسکهای سخت نسبت به آنها پایین است، رم می‌تواند با قرارگیری بین این دو یک تعادل سرعت ایجاد کند.

بنابراین مقدار رم در مواقعی که کاربر نیاز به اجرای چندین برنامه به طور همزمان را دارد و یا از برنامه‌های پر حجم استفاده می‌کند، تأثیر به سزایی در سرعت دستگاه مربوط خواهد داشت. پردازنده گرافیکی دستگاه توانست به راحتی سنگین‌ترین بازی‌ها را اجرا کند. اما بهتر است نگاهی دقیق‌تر به سخت‌افزار LG G2 داشته باشیم.

 

 

***تست گرافیکی Nena Mark 2

نرم‌افزار Nena Mark 2 درحقیقت برای تست گرافیک دستگاه‌های موبایل است و برحسب موتورهای گرافیکی با قدرتی متوسط نوشته شده است. میزان عملکرد گرافیک دستگاه در این نرم‌افزار با عددی که حداکثر سقف آن 60 است سنجیده می‌شود. این عدد که به آن FPS می‌گویند تعداد تصاویری است که در یک ثانیه از جلوی چشم کاربر عبور می‌کند.

این عدد هراندازه بیشتر باشد عملکرد گرافیکی دستگاه بالاتر خواهد بود چراکه تصاویر بدون هیچ اشکالی اجرا می‌شوند. چشم انسان معمولا تعداد 30 تصویر و بیشتر را در یک ثانیه به سختی تشخیص می‌دهد. G2 در بررسی‌هایی که توسط این نرم‌افزار صورت گرفت، توانست عدد 59.1 را به خود اختصاص دهد. این موضوع با توجه به پردازنده گرافیکی این گوشی طبیعی به نظر می‌رسید.

 

 

 

***تست کلی An TuTu Benchmark 4.0

این نرم‌افزار که مخصوص موبایل است، سخت‌افزار گوشی را به صورت کلی بررسی می‌کند و درنهایت امتیازی را به گوشی اختصاص می‌دهد؛ این امتیاز در کنار امتیاز سایر گوشی‌ها بصورت نمودار به نمایش گذاشته می‌شود؛ G2 در این بررسی‌ها عدد 35 هزار و 850 را به خود اختصاص داد و توانست حریف‌های سرسختی همچون Xperia Z1، Xperia Z Ultra، HTC One و Galaxy S4 سامسونگ را شکست دهد.

 

***حافظه و باتری

گوشی ال جی در دو نسخه 16 و 32 گیگابایتی به بازار عرضه شده است. از ایراد‌های این گوشی می‌توان به پشتیبانی نکردن از درگاه کارت‌حافظه اشاره کرد. علاوه بر این باتری G2 یک باتری 3000 میلی آمپر ساعت است که در بررسی‌ها توانست به مدت یک روز با شبکه 3G دوام بیاورد.

 

***نرم‌افزار

این گوشی مجهز به سیستم‌عامل اندروید 4.2.2 یا جیلی‌بین است که از آخرین نسخه‌های عرضه شده برای گوشی‌های اندروید به حساب می‌آید. البته ورژن‌های جدیدتر اندروید نیز عرضه شده که به نظر می‌رسد در آینده این نسخه‌ها توسط شرکت ال جی برای G2 نیز عرضه شود.

همچنین شرکت سازنده برروی گوشی نرم‌افزاری‌هایی را قرار داده است که امکانات جالبی را برای کاربران فراهم می‌کند. برای مثال کاربر می‌تواند با استفاده از نرم‌افزاری به نام Knock On با زدن دو ضربه روی صفحه‌نمایش گوشی آن را روشن کند.این گوشی درحال حاضر از 14 مهرماه در بازار ایران عرضه شده و قیمت آن بین یک میلیون 780 تا 900 هزار تومان متغییر است.

با تمام این امکانات در کنار تمام نقاط ضعف و قوت دستگاه، هنوز هم در بین بعضی از مردم جبهه‌گیری در مقابل برند ال جی موبایل وجود دارد. شاید بتوان این گوشی را بهترین گوشی شرکت LG تاکنون دانست. البته نباید این موضوع را از قلم انداخت که طراحی G2 مخصوصا خود بدنه و خروجی سیم‌کارت چندان جالب نیست. علاوه بر این ممکن است فروش این گوشی تا چند ماه آینده با عرضه شدن نسخه جدید گوشی گوگل به نام Nexus 5 تحت تاثیر قرار گیرد. در حال حاضر G2 با توجه به قیمتی که دارد نسبت به سخت‌افزار و امکاناتش از سایر رقبا جلوتر است اما باید منتظر ماند تا قیمت تمام مدل‌ها به ثبات برسد.

سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

با ما در ارتباط باشید
Hidden
Hidden
نوع درخواست
آدرس
تماس با ما

خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنکران شماره ۵

۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

info@rayvarz.com

تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت مهندسی نرم افزار رایورز می باشد.