دكترمرتضي براري روز چهارشنبه در گفت وگو باخبرنگار علمي ايرنا جمعيت دانشجويي كشور را چهار و نيم ميليون نفر عنوان كرد و افزود: ۱۷ درصد از بهترين دانشجويان كشور در رشته هاي مخابرات، كامپيوتر و رشته هاي مرتبط مشغول به تحصيل اند. رييس پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات سهم كاربران بازي هاي رايانه اي در كشور را ۲۵ ميليون نفر عنوان كرد وگفت: اين درحاليست كه كمتر از ۱۰۰ نفر در اين حوزه به توليد بازي هاي رايانه اي مي پردازند.
وي در خصوص فرصت هاي شغلي كه صنعت ارتباطات و فناوري اطلاعات مي تواند در كشور ايجاد كند گفت: اين حوزه با توجه به پتانسيل هاي بالايي كه در اختيار دارد مي تواند تا ۸ ميليون فرصت شغلي جديد در كشور ايجاد كند.
تدوين پيوست فرهنگي اپراتور سوم و چهارم با همكاري حوزه و دانشگاه
وي با اشاره به امضاي تفاهم نامه ميان وزارت ارتباطات وفناوري اطلاعات و دانشگاه علامه طباطبايي و حوزه علميه قم براي تدوين پيوست فرهنگي اپراتور سوم و چهارم در كشور اظهار داشت: با كمك اين دو نهاد علمي كشور بناست تا پيوست فرهنگي سرويس هاي شبكه هاي همراه را استخراج كرده و خدمات مورد نياز را براساس استانداردهاي تدوين شده ارايه داده شود.
رييس پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات تفاوت شبكه هاي اجتماعي موفق در دنيا از جمله فيس بوك را در مقايسه با ديگر شركت هاي ارايه دهنده خدمات كامپيوتري را مطالعات فرهنگي و اجتماعي و نيز انجام پژوهش در اين زمينه هاي روانشناسي عنوان كرد و گفت: استادان علوم انساني نقش مهمي را در اين زمينه ايفا مي كنند و ايران نيز مي بايست از استادان و پژوهشگران علوم انساني در حوزه فناوري اطلاعات بيشترين بهره برداري را انجام دهد. وي اضافه كرد: در حال حاضر نيازمنديم تا استادان و پژوهشگران و نخبگان كشور در زمينه اقتصاد، حقوق، حسابداري و مديريت فناوري اطلاعات به فعاليت بپردازند.
سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱