• English
ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products
post
page
acf-post-type
articles
agencies
notic_wpyticket
tablepress_table
webinars
podcasts
videos
solutions
products
acf-taxonomy
news
certificate

صفحه‌کلید اختصاصی مایکروسافت برای ساعت‌های اندرویدی

رایورز – شرکت مایکروسافت برای ساعت‌های اندرویدی یک صفحه‌کلید لمسی ویژه می‌سازد که در نوع خود بسیار منحصربه‌فرد و جالب است.این صفحه‌کلید بر روی نمایشگر ساعت به صورت حرف‌به‌حرف عمل می کند و کاربر ساعت می تواند با نوشتن حرف‌ها به صورت تک‌تک بر روی نمایشگر ساعت بتواند متن مورد نظر خود را وارد دستگاه کند.

به این ترتیب امکان استفاده‌های جدید از ساعت‌های هوشمند اندرویدی ممکن خواهد شد زیرا پیش از این‌یکی از مشکلات اصلی در استفاده از این ساعت‌ها مربوط به نحوه ارائه ورودی متنی به آنها بود.

البته این طرح هنوز در حد پیش ساخت است و باید دید که مذاکرات شرکت مایکروسافت با سازندگان ساعت‌های هوشمند اندرویدی به کجا خواهد رسید. اما شرایط فعلی نشان از این دارند که به‌احتمال فراوان استقبال مناسبی از این نوع صفحه‌کلید به عمل خواهد آمد.

 

 

به گزارش رایورز، مایکروسافت تحت نظارت نادلا به صورت کامل ساختار سنتی خود را درهم‌شکسته است و حتی به سراغ سیستم‌های شرکت‌های رقیب رفته و از بازار محصولات محبوب دیگر شرکت‌ها نیز استفاده می کند تا بتواند در بازار شرایط تثبیت ‌شده‌تری را پیدا کند.

هنوز شرکت گوگل به عنوان صاحب‌امتیاز اندروید نسبت به این موضوع عکس‌العملی نشان نداده است و به نظر هم نمی‌رسد که شاهد عکس‌العمل خاصی در این زمینه باشیم زیرا این اقدام مایکروسافت برای هر دو طرف ماجرا سود خواهد داشت.

سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

با ما در ارتباط باشید
Hidden
Hidden
نوع درخواست
آدرس
تماس با ما

خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنکران شماره ۵

۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

info[@]rayvarz.com

تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت مهندسی نرم افزار رایورز می باشد.