• English
ورود
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
products
post
page
acf-post-type
articles
agencies
notic_wpyticket
tablepress_table
webinars
podcasts
videos
solutions
products
acf-taxonomy
news
certificate

مایکروسافت از فروش مرکز Xbox پشیمان شد

رایورز – مرکز Xbox یکی از محبوب‌ترین دستگاه‌های الکترونیکی در جهان را تولید می‌کند و توانسته است بازار جهانی را در اختیار بگیرد. “ساتیا نادلا”(Satya Nadella) مدیرعامل شرکت مایکروسافت به همه شایعات منتشر شده پایان داد و اعلام کرد که مرکز تولید کنسول بازی Xbox یک واحد ارزشمند برای آنها محسوب می‌شود و به سرمایه‌گذاری‌های خود روی آن ادامه می‌دهد.

به گزارش رایورز، نادلا در نامه‌ای که برای کارمندان مایکروسافت ارسال شده بود توضیح داد که این شرکت به سرمایه‌گذاری‌های خود روی بخش Xbox ادامه می‌دهد و با این نامه همه شایعات منتشر شده در این زمینه مبنی بر احتمال فروش این مرکز تولید بازی‌های رایانه‌ای را غیرواقعی می‌خواند.

نادلا در نامه خود توضیح داد: «من قصد دارم تفکرات خود را در بخش Xbox نیز اعمال کنم و کاملا صریح می‌گویم که اهمیت این بخش برای ما بسیار زیاد است. این بخش به تنهایی یکی از قوی‌ترین واحدهای دیجیتالی ما را تشکیل می‌دهد و بسیار سودده است.» او همچنین گفت:‌ «ما بسیار خوش‌شانسیم که واحد Xbox را در خانواده مایکروسافت در اختیار داریم و با اعمال هرچه بیشتر نوآوری در آن می‌کوشیم مشتریان خود را راضی‌تر نگه داریم».

 

 

مرکز Xbox یکی از محبوب‌ترین دستگاه‌های الکترونیکی در جهان را تولید می‌کند و با ارایه خدمات و سرویس‌های آنلاین توانسته است بازار جهانی را در اختیار بگیرد. نادلا اظهار داشت که برای توسعه خدمات Xbox از فناوری‌های اصلی مایکروسافت بهره برده است و هسته مرکزی مدل جدید کنسول بازی Xbox نیز مبتنی بر سیستم‌عامل ویندوز و خدمات پردازش ابری مایکروسافت فعالیت می‌کند.

سوالی دارید از ما بپرسید
تلفن: ۸۴۳۶۳۰۰۰-۰۲۱

با ما در ارتباط باشید
Hidden
Hidden
نوع درخواست
آدرس
تماس با ما

خیابان خالد اسلامبولی (وزرا) خیابان هجدهم شماره ۳۰

خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر خیابان لنکران شماره ۵

۰۲۱−۸۴۳۶۳۰۰۰

info[@]rayvarz.com

تمامی امتیاز سایت متعلق به شرکت مهندسی نرم افزار رایورز می باشد.